Materials Mach

Paviments – Revestiments – Mobles de Bany – Sanitaris – Mampares – Aixetes – i molt més a Mach materials

Obra i ciments

Disposem d’una extensa i variada gamma de productes destinats a satisfer les necessitats dels nostres clients. En el cas de no disposar d’algun producte en stock, tenim el compromís de servir el material sol.licitat el més aviat possible per tal de seguir oferint la màxima qualitat en el nostre servei.

Banys

Tenim tot el necessari per vestir les parets i terres del seu bany amb les últimes tendències en gres i ceràmica i que de ben segur s’adaptaran al seu estil. Per acabar d’equipar el seu bany també disposem d’un ampli ventall de models d’aixetes, mampares, sanitaris i accessoris de bany per fer que sigui possible convertir aquest espai en un dels més acollidors de la seva llar

Paviments i Revestiments.

A la nostra botiga hi trobareu els productes més adients per col•locar tant en paviments i revestiments que estiguin destinats a interiors, com per exemple els terres i parets de cuines i banys o de qualsevol altre espai que es vulgui decorar, com per als exteriors.

Ferreteria

Podem subministrar al moment, el tipus d’eina que millor s’adapti a les seves necessitats, ja que disposem d’un ampli stock al nostre magatzem d’eines tant manuals com elèctriques.

Impermeabilitzants.

Avui en dia, existeixen moltes solucions al problema de les humitats, siguin del tipus que siguin (filtracions, capilaritat…). Per tal que això deixi de ser un mal de cap, treballem amb diversos fabricants de productes destinats única i exclusivament a erradicar qualsevol tipus d’humitat, independentment del temps que faci que existeixi el problema. A la nostre exposició l’assessorarem de les possibles combinacions i mides que es puguin adaptar al seu bany.

Aïllants

Un dels grans avantatges d’aïllar correctament qualsevol edifici, és l’estalvi energètic tant en calefacció com en aire condicionat quan es parla d’aïllament tèrmic. En el cas de l’aïllament acústic, el que principalment podem aconseguir son interiors més comfortables i també evitar que el sò pugui ser una molèstia pels demés quan vulguem insonoritzar algun espai.

Logística

La nostra logística ens permet rebre les comandes directament des del mostrador de les nostres instal·lacions, via telèfon, via Whatsapp, mail, i també a través de la nostra web. Un cop feta la comanda, podreu escollir si la voleu venir a recollir amb els vostres medis per les nostres instal·lacions de Teià, o preferiu que gestionem l’entrega per portar el material a casa vostra. Així de fàcil!!

Ofertes

La nostra infraestructura ens permet mantenir una linea de preus altament competitiva dins del sector dedicat a la venda de materials per a la construcció. Tanmateix, sempre tenim a la seva disposició una sèrie de productes en oferta per tal que el preu no sigui un problema alhora de fer la seva obra.

Valor afegit

Oferim el nostre assessorament a nivell tècnic per tal d’ aclarir-li els possibles dubtes que pugui tenir alhora de realitzar la seva obra i també li podem fer el pressupost que millor s’ajusti a les seves necessitats econòmiques.